Suna acum: 01536 666 666
Scrie un e-mail: info@www.fcs-accident.com

Dacă ai fost victima unui:

Accident rutier
Accident la locul de muncă
Accident  într-un spațiu public
‣ Accident sau intoxicație în timpul vacanței

Ai putea avea dreptul la despăgubire, care cuprinde atât costul tratamentului și reabilitării, cât și costul pierderilor suportate ca urmare a accidentului. FCS Accident te poate ajuta să obtii despăgubirea meritată. Dacă alegi să ai încredere în noi, îți vom presta servicii de înaltă calitate la fiecare etapă a procesului. Compania noastră munceste având la bază principiul:

NO WIN NO FEE

Dacă avocatul nu reușește să rezupereze daunele, atunci nu sunteți obligat sa achitați nici o taxă pentru rularea cazului! 

Contact

DESPAGUBIRE PENTRU ACCIDENT LA LOCUL DE MUNCA

Dacă ați fost rănit într-un accident la locul de muncă din cauza neglijenței angajatorului sau a asociaților săi, aveți dreptul să solicitați despăgubiri. Vă rugăm să rețineți că neglijență poate fi considerata lipsa îmbrăcămintei de protecție, lipsa instruirii unui angajat sau locul periculos de lucru.

 

Angajatorul trebuie să depună toate eforturile pentru a se asigura că munca pe care o îndepliniti pentru el poate fi efectuată într-un mediu maxim sigur și nupune in pericol viata si sanatatea unui angajat. Dacă nu sunteți în măsură să lucrați și / sau solicitați asistență terților, angajatorul ar trebui să acopere toate costurile asociate cu pierderile dvs. și costul recuperării.

CE AR TREBUI SĂ FACEȚI DUPĂ ACCIDENTUL DE MUNCĂ?

 

  • Raportați accidentul imediat supraveghetorului dvs.
  • Întrebați despre First Aider și dacă acest lucru nu este disponibil, cereți o ambulanță sau mergeți la cea mai apropiată instituție medicală.
  • Atunci când situația este sub control și vă veți simți mai bine, cereți pregătirea raportului. Angajatorul este obligat să pregătească un astfel de raport.
  • Înainte de a semna raportul, verificați dacă totul este corect. Dacă semnați un raport în care se spune că sunteți vinovat de situația va fi foarte dificil să obțineți despăgubiri.
  • Notați data și ora accidentului.
  • Adresați-vă colegilor, ca în cazul în care este necesar, sa fie de acord să fie martori în cazul dumneavoastră. Dacă nu doresc – nu vă faceți griji.
  • Vino la noi și vom face restul.

COPYRIGHT © FCS ACCIDENT LTD
FCS-Accident Ltd is regulated by the Claims Management Regulator in respect of regulated claims management activities
It’s registration is recorded on the website www.claimsregulation.gov.uk – Authorisation number : CRM19903
FCS-Accident Ltd is registered for VAT with HM Revenue and Customs under VAT Number: 108473124
FCS-Accident Ltd is registered with the Companies House under Company Number: 06837137
FCS-Accident Ltd is registered with the Information Commissioner’s Office under registration reference: ZA191885