Suna acum: 01536 666 666
Scrie un e-mail: info@www.fcs-accident.com

Dacă ai fost victima unui:

Accident rutier
Accident la locul de muncă
Accident  într-un spațiu public
‣ Accident sau intoxicație în timpul vacanței

Ai putea avea dreptul la despăgubire, care cuprinde atât costul tratamentului și reabilitării, cât și costul pierderilor suportate ca urmare a accidentului. FCS Accident te poate ajuta să obtii despăgubirea meritată. Dacă alegi să ai încredere în noi, îți vom presta servicii de înaltă calitate la fiecare etapă a procesului. Compania noastră munceste având la bază principiul:

NO WIN NO FEE

Dacă avocatul nu reușește să rezupereze daunele, atunci nu sunteți obligat sa achitați nici o taxă pentru rularea cazului! 

Contact

DESPAGUBIRE PENTRU ACCIDENT RUTIER

Dacă ati fost implicat într-un accident rutier si capacitatile dumnevoastre fizice au fost afectate, aveți dreptul să solicitați o despăgubire. Nu este vorba doar de tipul de leziuni cauzate de un membru rupt sau de leziuni interne foarte grave. Pentru a obține o despagubire este suficient să simțiti durere sau disconfort. Dacă, ca urmare a accidentului, nu ați reușit să lucrați,sau ati suferit alte pagube materiale, suntem capabili să recuperăm totul pana la ultima monedă.

Dacă in urma unui accident, a avut de suferit doar masina dumnevoastra, raportand accidentul companiei noastre, vă vom repara mașina și în momentul reparației veți primi o mașină de schimb. Acest lucru se va intimpla fara implicarea companiei dunevoastra de asigurări!

CE AR TREBUI SĂ FACEȚI DUPĂ COLIZIUNE?

 

  • Asigurați-vă că vehiculul dvs. nu reprezintă un pericol pentru ceilalți participanți la trafic. Dacă aveți opțiunea de a vă deplasa mașina într-un loc unde poate fi în siguranță, ar fi bine sa o faceti. Dacă acest lucru nu este posibil, activați luminile de urgență și marcați locul coliziunii, astfel încât să fie clar vizibil traficului care se apropie.
  • Solicitati datele personale ale piritului.. Informațiile care vor fi necesare pentru desfășurarea rapidă a procedurilor sunt: ​​numele, prenumele și numărul de înregistrare al vehiculului delincventului.
  • Faceți fotografii cu ambele vehicule (merită să faceți o fotografie a oricărui făptuitor al documentului).
  • Dacă mașina nu este potrivită pentru continuarea conducerii, vă sugerăm să apelați la camioanele noastre de tractare libere, Dacă alegeți să utilizați serviciile noastre (reparații, vehicule de schimb, carcasă pentru compensare), camionul de remorcare poate aduce imediat o mașină de schimb. (Este compania dvs. de asigurări capabilă să facă ceva de genul asta? La 2 noaptea de sâmbătă până duminică?)
  • Înainte de sfârșitul celor 24 de ore, informati compania de asigurări ca ati gost implicat într-o coliziune.
  • Spuneți-ne despre incident și ne vom asigura că întregul proces se desfășoară fără probleme.

COPYRIGHT © FCS ACCIDENT LTD
FCS-Accident Ltd is regulated by the Claims Management Regulator in respect of regulated claims management activities
It’s registration is recorded on the website www.claimsregulation.gov.uk – Authorisation number : CRM19903
FCS-Accident Ltd is registered for VAT with HM Revenue and Customs under VAT Number: 108473124
FCS-Accident Ltd is registered with the Companies House under Company Number: 06837137
FCS-Accident Ltd is registered with the Information Commissioner’s Office under registration reference: ZA191885