Suna acum: 01536 666 666
Scrie un e-mail: info@www.fcs-accident.com

Dacă ai fost victima unui:

Accident rutier
Accident la locul de muncă
Accident  într-un spațiu public
‣ Accident sau intoxicație în timpul vacanței

Ai putea avea dreptul la despăgubire, care cuprinde atât costul tratamentului și reabilitării, cât și costul pierderilor suportate ca urmare a accidentului. FCS Accident te poate ajuta să obtii despăgubirea meritată. Dacă alegi să ai încredere în noi, îți vom presta servicii de înaltă calitate la fiecare etapă a procesului. Compania noastră munceste având la bază principiul:

NO WIN NO FEE

Dacă avocatul nu reușește să rezupereze daunele, atunci nu sunteți obligat sa achitați nici o taxă pentru rularea cazului! 

Contact

SERVICII

Înlocuire mașină avariată

Dacă ulterior unui accident dumnevoastră solicitați o mașină de la FCS Accident, angajații noștri se vor asigura că unul dintre automobilele noastra va fi trimis către adresa dumnevoastră.

Fizioterapie

Dacă ați fost ranit intr-un accident și aveți nevoie de examinare medicală, FCS Accident vă pune la dispoziție serviciile unui fizioterapeut de excepție

Terapie psihologica

Colaborăm cu psihologi vorbitori de limbă poloneză și engleza. Dacă este necesar, vă putem oferi un serviciu de traducere inclusiv in limba romana.

Examenul Medical

Dacă alegeți să cooperati cu compania noastră, vom organiza un examen medical cât mai aproape posibil de locul de reședință și, dacă este necesar, vom oferi un serviciu de interpretare care vă va ajuta să comunicați cu medici vorbitori de limbă engleză.

Traducere

FCS Accident vă oferă un interpret în fiecare etapă a cazului dumneavoastră. Suntem în măsură să asigurăm traducerea documentelor, să organizăm un interpret pentru examenul medical sau un interpret care să vă ajute în înțelegerea cazului dumneavoastră.

Asistenta legala

Deși compania noastră este specializată în cazuri de compensare, avem cunoștințe ample despre aplicarea legii în Marea Britanie și am fost în contact constant cu avocații calificați care vă vor putea oferi consultanță juridică.

Serviciu profesional

Dacă vă decideți să colaborați cu compania noastră, puteți fi siguri că personalul nostru va depune toate eforturile pentru a răspunde întrebă.

Repararea autovehiculelor

Specialiștii care lucrează în atelier sunt capabili să înlăture în mod corespunzător orice defecțiuni cauzate de accident, astfel încât, atunci când începeți să lucrați cu noi, nu trebuie să vă faceți griji în căutarea unui mecanic, tainist, leverman sau electrician care să vă poată restabili mașina la starea de utilizare.

COPYRIGHT © FCS ACCIDENT LTD
FCS-Accident Ltd is regulated by the Claims Management Regulator in respect of regulated claims management activities
It’s registration is recorded on the website www.claimsregulation.gov.uk – Authorisation number : CRM19903
FCS-Accident Ltd is registered for VAT with HM Revenue and Customs under VAT Number: 108473124
FCS-Accident Ltd is registered with the Companies House under Company Number: 06837137
FCS-Accident Ltd is registered with the Information Commissioner’s Office under registration reference: ZA191885