Suna acum: 01536 666 666
Scrie un e-mail: info@www.fcs-accident.com

Dacă ai fost victima unui:

Accident rutier
Accident la locul de muncă
Accident  într-un spațiu public
‣ Accident sau intoxicație în timpul vacanței

Ai putea avea dreptul la despăgubire, care cuprinde atât costul tratamentului și reabilitării, cât și costul pierderilor suportate ca urmare a accidentului. FCS Accident te poate ajuta să obtii despăgubirea meritată. Dacă alegi să ai încredere în noi, îți vom presta servicii de înaltă calitate la fiecare etapă a procesului. Compania noastră munceste având la bază principiul:

NO WIN NO FEE

Dacă avocatul nu reușește să rezupereze daunele, atunci nu sunteți obligat sa achitați nici o taxă pentru rularea cazului! 

Contact

PROCEDURA DE RECLAMAȚIE

Dacă aveți nevoie de consiliere sau reprezentare de la o firmă juridică, înseamnă că de obicei ceva nu a mers bine. Este important pentru noi să vă ghidăm și să vă asistăm,pentru a cere despagubirea corectă a lucrurilor care au mers prost. Cu toate acestea, înțelegem că uneori lucrurile nu merg așa cum ați planificat. Ne angajăm să rezolvăm reclamatia unui client, iar următoarele informații vă oferă pașii pentru rezolvare.

Unii clienți preferă să facă o anchetă cu echipa care se ocupă de cazul lor. Acest fapt poate uneori să evidențieze nemulțumirea clientului și, prin urmare, preocupările acestuia pot fi soluționate mult mai devreme.

În cazul în care nu se găsește o rezoluție, un client ar trebui să contacteze echipa noastră de examinare a cazurilor pentru a înregistra o plângere informală. Echipa de examinare a cazurilor va depune toate eforturile pentru a lua legătura cu clientul și coordonatorul de dosare pentru a-și rectifica problemele în mod informal. Numărul de contact al echipei de reclamatii este 01536666666.

CUM SĂ FACEȚI O PLÂNGERE FORMALĂ

Dacă sunteți nemulțumit de rezultat puteți înregistra o reclamație formală urmând pasii de mai jos. Vă rugăm să ne scrieți detaliile plângerii dvs. adresându-vă scrisoarea la adresa:

Grzegorz Borowczyk
Director de companie
FCS Accident 72A, George Street
Corby NN17 1QE

CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN CONTINUARE?

  • Plângerile formale vor fi înregistrate în registrul nostru central în decurs de 24 de ore și vă vom trimite o scrisoare prin care veți recunoaște reclamația dvs. în termen de 2 zile de la primirea acesteia.
  • Plângerea dvs. va fi investigată de Managerul de servicii pentru clienți. Vă vom solicita să furnizați informații suplimentare dacă considerăm că este necesar să ne ajutați să investigăm corect reclamația dvs.
  • Odată ce am vorbit cu toate părțile relevante, am examinat toate dosarele relevante și am încheiat investigația, vă vom trimite, în termen de 21 de zile de la recunoașterea reclamației dvs., un răspuns scris detaliat, care va include sugestiile noastre pentru soluționarea plângerii dvs.
  • În cazul în care rămâneți nemulțumit în urma examinării plângerii dvs., vă vom aminti detaliile Ombudsmanului dacă doriți să îl contactați.
  • Dacă trebuie să schimbăm termenii de mai sus, vă vom anunța și vom explica de ce.

ALTE SFATURI SAU ASISTENȚĂ

Odată ce ați trecut prin toate etapele procedurii de plângere, dacă rămâneți nemulțumit, puteți să apelați la Ombudsman, care va investiga în mod independent plângerile dumnevoastra.

Pentru informații suplimentare, vizitați site-ul lor la adresa www.legalombudsman.org.uk, sunați la 0300 555 0333 sau scrieți-le la adresa:

Legal Ombuds Man
PO Box 6806
Wolverhampton
WVJ 9WJ

Reclamațiile adresate Ombudsmanului trebuie făcute în termen de șase, sau la trei ani de când ați aflat că a existat o problemă cu serviciile prestate de către compania noastră.

 

COPYRIGHT © FCS ACCIDENT LTD
FCS-Accident Ltd is regulated by the Claims Management Regulator in respect of regulated claims management activities
It’s registration is recorded on the website www.claimsregulation.gov.uk – Authorisation number : CRM19903
FCS-Accident Ltd is registered for VAT with HM Revenue and Customs under VAT Number: 108473124
FCS-Accident Ltd is registered with the Companies House under Company Number: 06837137
FCS-Accident Ltd is registered with the Information Commissioner’s Office under registration reference: ZA191885