Suna acum: 01536 666 666
Scrie un e-mail: info@www.fcs-accident.com

Dacă ai fost victima unui:

Accident rutier
Accident la locul de muncă
Accident  într-un spațiu public
‣ Accident sau intoxicație în timpul vacanței

Ai putea avea dreptul la despăgubire, care cuprinde atât costul tratamentului și reabilitării, cât și costul pierderilor suportate ca urmare a accidentului. FCS Accident te poate ajuta să obtii despăgubirea meritată. Dacă alegi să ai încredere în noi, îți vom presta servicii de înaltă calitate la fiecare etapă a procesului. Compania noastră munceste având la bază principiul:

NO WIN NO FEE

Dacă avocatul nu reușește să rezupereze daunele, atunci nu sunteți obligat sa achitați nici o taxă pentru rularea cazului! 

Contact

SERVICIU PROFESIONAL

Dacă vă decideți să colaborați cu compania noastră, puteți fi siguri că personalul nostru va depune toate eforturile pentru a răspunde întrebărilor pe care le aveți și pentru a explica orice neclaritati care ar putea apărea în timpul procesului. Ne puteți contacta utilizând adresa de e-mail info@fcs-accident.com, numerele de telefon 01536 666 666 și 0800 122 3021, utilizând formularul de contact din pagină sau utilizând fereastra de chat din partea dreaptă jos a paginii. Birourile noastre se află la adresa 72 George Street (Corby NN17 1Qe), 117A Midland Road (Bedford MK40 1DA) și 92-100 Earl Street (Northampton NN1 3AX).

Consultanții noștri vă stau la dispoziție de luni până vineri între orele 8:00 și 19:00 în Regatul Unit. Răspunsurile la mesajele trimise la adresa noastră de e-mail sau la formularul de contact după ora 17 vor fi date în ziua următoare, de îndată ce acestea vor fi examinate de angajații noștri. Pentru probleme urgente, cum ar fi raportarea unui accident, ne puteți contacta și după ora 17:00!

COPYRIGHT © FCS ACCIDENT LTD
FCS-Accident Ltd is regulated by the Claims Management Regulator in respect of regulated claims management activities
It’s registration is recorded on the website www.claimsregulation.gov.uk – Authorisation number : CRM19903
FCS-Accident Ltd is registered for VAT with HM Revenue and Customs under VAT Number: 108473124
FCS-Accident Ltd is registered with the Companies House under Company Number: 06837137
FCS-Accident Ltd is registered with the Information Commissioner’s Office under registration reference: ZA191885