Suna acum: 01536 666 666
Scrie un e-mail: info@www.fcs-accident.com

Dacă ai fost victima unui:

Accident rutier
Accident la locul de muncă
Accident  într-un spațiu public
‣ Accident sau intoxicație în timpul vacanței

Ai putea avea dreptul la despăgubire, care cuprinde atât costul tratamentului și reabilitării, cât și costul pierderilor suportate ca urmare a accidentului. FCS Accident te poate ajuta să obtii despăgubirea meritată. Dacă alegi să ai încredere în noi, îți vom presta servicii de înaltă calitate la fiecare etapă a procesului. Compania noastră munceste având la bază principiul:

NO WIN NO FEE

Dacă avocatul nu reușește să rezupereze daunele, atunci nu sunteți obligat sa achitați nici o taxă pentru rularea cazului! 

Contact

EXAMENUL MEDICAL

Examenul medical este unul dintre cei mai importanți pași în cererea de despăgubire în Marea Britanie. Dacă alegeți să cooperati cu compania noastră, vom organiza un examen medical cât mai aproape posibil de locul de reședință și, dacă este necesar, vom oferi un serviciu de interpretare care vă va ajuta să comunicați cu medici vorbitori de limbă engleză. Traducătorul va apărea la fața locului de examinare și vă va însoți pe tot parcursul examenului, astfel încât să puteți evita orice neînțelegeri legate de problemele lingvistice, cum ar fi nomenclatorul medical specializat folosit de medici.

Înainte de comisie, personalul nostru vă va explica exact cum va arăta acest tip de programare și va explica ce informații ar trebui furnizate medicilor.

COPYRIGHT © FCS ACCIDENT LTD
FCS-Accident Ltd is regulated by the Claims Management Regulator in respect of regulated claims management activities
It’s registration is recorded on the website www.claimsregulation.gov.uk – Authorisation number : CRM19903
FCS-Accident Ltd is registered for VAT with HM Revenue and Customs under VAT Number: 108473124
FCS-Accident Ltd is registered with the Companies House under Company Number: 06837137
FCS-Accident Ltd is registered with the Information Commissioner’s Office under registration reference: ZA191885