Suna acum: 01536 666 666
Scrie un e-mail: info@www.fcs-accident.com

Dacă ai fost victima unui:

Accident rutier
Accident la locul de muncă
Accident  într-un spațiu public
‣ Accident sau intoxicație în timpul vacanței

Ai putea avea dreptul la despăgubire, care cuprinde atât costul tratamentului și reabilitării, cât și costul pierderilor suportate ca urmare a accidentului. FCS Accident te poate ajuta să obtii despăgubirea meritată. Dacă alegi să ai încredere în noi, îți vom presta servicii de înaltă calitate la fiecare etapă a procesului. Compania noastră munceste având la bază principiul:

NO WIN NO FEE

Dacă avocatul nu reușește să rezupereze daunele, atunci nu sunteți obligat sa achitați nici o taxă pentru rularea cazului! 

Contact

FIZIOTERAPIE

Dacă ați fost ranit intr-un accident și aveți nevoie de examinare medicală, FCS Accident vă pune la dispoziție serviciile unui fizioterapeut de excepție. Toți fizioterapeuții cu care colaborăm sunt acrediați de către Consiliu Britanic de Sănătate. Această acreditare vă ofera dumnevoastră increderea necesară și siguranța că examinatorul dispune de drepturi legale de muncă in UK și de expertiza necesară unui examen medical de succes.

Ramura de activitate a terapeuților noștri este una foarte vastă. Aceasta include diferite tipuri de tratament, masaje post-traumatice, diagnosticare și tratament personalizat pentru a trata pacientul cat mai repede posibil.

Dacă decideți să cooperati cu terapeutii noștri, dumnevoastră aveti asigurarea noastră că aceștia sunt experți in domeniu, profesioniști, care in fiecare zi muncesc pentru a-și spori capacitatile.

COPYRIGHT © FCS ACCIDENT LTD
FCS-Accident Ltd is regulated by the Claims Management Regulator in respect of regulated claims management activities
It’s registration is recorded on the website www.claimsregulation.gov.uk – Authorisation number : CRM19903
FCS-Accident Ltd is registered for VAT with HM Revenue and Customs under VAT Number: 108473124
FCS-Accident Ltd is registered with the Companies House under Company Number: 06837137
FCS-Accident Ltd is registered with the Information Commissioner’s Office under registration reference: ZA191885