Suna acum: 01536 666 666
Scrie un e-mail: info@www.fcs-accident.com

Dacă ai fost victima unui:

Accident rutier
Accident la locul de muncă
Accident  într-un spațiu public
‣ Accident sau intoxicație în timpul vacanței

Ai putea avea dreptul la despăgubire, care cuprinde atât costul tratamentului și reabilitării, cât și costul pierderilor suportate ca urmare a accidentului. FCS Accident te poate ajuta să obtii despăgubirea meritată. Dacă alegi să ai încredere în noi, îți vom presta servicii de înaltă calitate la fiecare etapă a procesului. Compania noastră munceste având la bază principiul:

NO WIN NO FEE

Dacă avocatul nu reușește să rezupereze daunele, atunci nu sunteți obligat sa achitați nici o taxă pentru rularea cazului! 

Contact

ÎNLOCUIRE MAȘINĂ AVARIATĂ

Pentru mulți dintre noi, mobilitatea fără o mașină este practic imposibilă. Absența acesteea cauzează probleme semnificative în viața fiecaruia și fac activițătile care necesitau puțin timp pentru efectuare, să dureze o veșnicie. Din păcate, deobicei, din cauza unui accident rutier, mașina noastră este avariata destul de tare, încat nu o mai putem folosi pană nu eliminăm orice pericol și amenintare pentru drumurile și traficul Britanic. Aflandu-se în aceasta situație, nu oricine are o a doua mașină, sau nu își poate permite una. Din momentul cooperării cu FCS Accident, această problemă dispare imediat.

Dacă decideți să cooperați cu compania noastră, vă putem asigura transportarea mașinii dumnevoastră de la locul aflării acesteia. În plus, după ce mașina dumnevoastră a fost avariată, nu trebuie sa căuțati o altă mașină de sine stătător, nu sunteți nevoit nici să căutați o companie care prestează servicii de arendă a mașinilor, pentru că FCS Accident dispune de propriile mașini. În momentul accidentului, trebuie să ne contacați imediat, și nu compania care va asigura mașina, pentru ca astfel evitati o crestere considerabila a asigurarii dumnevoastră.

Dacă ulterior unui accident dumnevoastră solicitați o mașină de la FCS Accident, angajații noștri se vor asigura că unul dintre automobilele noastra va fi trimis către adresa dumnevoastră. Mașina va porni către dumnevoastră în aceeași zi!

COPYRIGHT © FCS ACCIDENT LTD
FCS-Accident Ltd is regulated by the Claims Management Regulator in respect of regulated claims management activities
It’s registration is recorded on the website www.claimsregulation.gov.uk – Authorisation number : CRM19903
FCS-Accident Ltd is registered for VAT with HM Revenue and Customs under VAT Number: 108473124
FCS-Accident Ltd is registered with the Companies House under Company Number: 06837137
FCS-Accident Ltd is registered with the Information Commissioner’s Office under registration reference: ZA191885