Suna acum: 01536 666 666
Scrie un e-mail: info@www.fcs-accident.com

Dacă ai fost victima unui:

Accident rutier
Accident la locul de muncă
Accident  într-un spațiu public
‣ Accident sau intoxicație în timpul vacanței

Ai putea avea dreptul la despăgubire, care cuprinde atât costul tratamentului și reabilitării, cât și costul pierderilor suportate ca urmare a accidentului. FCS Accident te poate ajuta să obtii despăgubirea meritată. Dacă alegi să ai încredere în noi, îți vom presta servicii de înaltă calitate la fiecare etapă a procesului. Compania noastră munceste având la bază principiul:

NO WIN NO FEE

Dacă avocatul nu reușește să rezupereze daunele, atunci nu sunteți obligat sa achitați nici o taxă pentru rularea cazului! 

Contact

TRADUCERE

FCS Accident vă oferă un interpret în fiecare etapă a cazului dumneavoastră. Suntem în măsură să asigurăm traducerea documentelor, să organizăm un interpret pentru examenul medical sau un interpret care să vă ajute în înțelegerea cazului dumneavoastră. Chiar și atunci când abilitățile lingvistice împiedică sau limitează contactul cu autoritățile britanice, avocații sau cadrele medicale, cu noi puteți fi siguri că nicio parte a cazului dvs. nu va fi trecută cu vederea, ca urmare a problemelor lingvistice.

Puteți fi sigur că traducătorii noștri vă vor oferi traduceri de orice fel . În plus, dacă aveți nevoie de traducerea rapidă a documentelor dvs., puteți contacta și personalul biroului nostru de servicii, care vă va oferi asistență adecvată.

COPYRIGHT © FCS ACCIDENT LTD
FCS-Accident Ltd is regulated by the Claims Management Regulator in respect of regulated claims management activities
It’s registration is recorded on the website www.claimsregulation.gov.uk – Authorisation number : CRM19903
FCS-Accident Ltd is registered for VAT with HM Revenue and Customs under VAT Number: 108473124
FCS-Accident Ltd is registered with the Companies House under Company Number: 06837137
FCS-Accident Ltd is registered with the Information Commissioner’s Office under registration reference: ZA191885