Suna acum: 01536 666 666
Scrie un e-mail: info@www.fcs-accident.com

Dacă ai fost victima unui:

Accident rutier
Accident la locul de muncă
Accident  într-un spațiu public
‣ Accident sau intoxicație în timpul vacanței

Ai putea avea dreptul la despăgubire, care cuprinde atât costul tratamentului și reabilitării, cât și costul pierderilor suportate ca urmare a accidentului. FCS Accident te poate ajuta să obtii despăgubirea meritată. Dacă alegi să ai încredere în noi, îți vom presta servicii de înaltă calitate la fiecare etapă a procesului. Compania noastră munceste având la bază principiul:

NO WIN NO FEE

Dacă avocatul nu reușește să rezupereze daunele, atunci nu sunteți obligat sa achitați nici o taxă pentru rularea cazului! 

Contact

TERAPIE PSIHOLOGICA

Adesea, în urma unui accident, problemele de sănătate nu se limitează doar la daune fizice. In nici un caz nu trebuie să iți fie rusine, sau să ascunzi problemele mentale care apar in urma unui accident de orice fel. Șocul experimentat în timpul unui astfel de eveniment poate schimba considerabil percepția noastră asupra realității, provocând un sentiment de anxietate. De exemplu, după un accident de mașină, vă poate fi frică să călătoriți cu mașina, ceea ce poate înrăutăți în mod semnificativ confortul vieții dumneavoastră.

Dacă observați aceste simptome după un accident, FCS Accident vă poate asigura asistență profesională. CBT (Cognitive Behavior Therapy) este o serie de întâlniri cu un psiholog, în timpul căruia un specialist calificat vă va diagnostica problema și va lua măsuri pentru a o elimina. Suntem foarte conștienți de efortul depus pentru a vorbi despre problemele noastre emoționale sau mentale, așa că ne asigurăm că specialiștii noștri au experiența corespunzătoare pentru a trata pacienții cu sensibilitatea necesară.

Toți psihologii cu care lucrăm fac parte din BACP – Asociația britanică pentru consiliere și psihoterapie și de la UKCP- Consiliu britanic pentru pshoterapie. Acestea vă oferă o garanție a cooperării cu profesioniști cu abilități recunoscute de instituțiile relevante din Marea Britanie.

Dacă este necesar, vă putem oferi un serviciu de traducere inclusiv in limba romana.

COPYRIGHT © FCS ACCIDENT LTD
FCS-Accident Ltd is regulated by the Claims Management Regulator in respect of regulated claims management activities
It’s registration is recorded on the website www.claimsregulation.gov.uk – Authorisation number : CRM19903
FCS-Accident Ltd is registered for VAT with HM Revenue and Customs under VAT Number: 108473124
FCS-Accident Ltd is registered with the Companies House under Company Number: 06837137
FCS-Accident Ltd is registered with the Information Commissioner’s Office under registration reference: ZA191885